24 november 2009


Om varför 2010 är ett ödesval för Sverige.

I dagens Sverige bor 2 miljoner invandrare från olika länder. Minst en halv miljon, kanske 700.000 eller fler, är muslimer, många av dem djupt troende.

Islam är en totalitär och aggressiv ideologi som, även om den nödtorftigt döljs under en slöja av religion, inte kan förväntas samexistera med demokrati, frihet och mänskliga rättigheter. De islamtroendes politiska företrädare kräver dessutom ständigt anpassning i stort och smått, och vår regering ger efter bit för bit. Vi vet hur Sverige ser ut med en halv miljon muslimer. Vi läser om det i tidningarna och ser det på teve. Vi ser bränderna och vi läser om våldtäkterna och rånöverfallen. Vi känner någon som drabbats. Vi vet hur Malmö ser ut med kanske 20 procent muslimer. Vi vet hur Rosengård och hundra andra bostadsområden som domineras av muslimer ser ut.

Idag, 2009, är de runt en halv miljon.
Om fyra år är de dubbelt så många.
Vill du leva i Sverige då?

Den moderatledda Alliansregeringen har lovat att ta in minst 100.000 nya invandrare om året fram till 2050. De flesta förväntas komma från Irak, Afghanistan och Somalia, länder som till 99,9 procent befolkas av muslimer. Så till dagens 500.000 eller 700.000 muslimer i Sverige ska vi fram till valet 2014 lägga 400.000 nya muslimska invandrare. Det ger vårt land en muslimsk minoritet på runt 10 procent. Oavsett frågan hur vi ska ha råd att försörja alla dessa, så betyder det att vi får en stor högljudd och aggressiv minoritet. Och jag törs lova att deras krav på vår anpassning inte blir mindre när de gått från 5 procent till 10 procent.

Vill du ha det så?
Vill du arbeta och betala skatt för att försörja denna miljon muslimer?
Du bestämmer i september 2010.


Inga kommentarer: